Boligalarm Stavanger Om oss

Boligalarm Stavanger Sunde Alarm

Daglig leder i Sunde Alarm, Tore Sunde startet sin karriere innen alarm og sikkert i 1990 som vekter i Vaktcompaniet. I disse årene var han både sikkerhetssjef under ONS, kvalitetsleder og områdeleder.

I 1998 startet han og flere NorAlarm, som raskt ble en større aktør i alarm og sikkerhetsbransjen på vestlandet. Tore solgte seg ut i 2003, men kom tilbake i 2005 som konsulent med ansvar innen CRM og batteri-vedlikehold. Etter kort tid ble han senior sikkerhetsrådgiver. ITV, adgangskontroll, brann og andre systemer ble da hovedfokuset.

Verisure kjøpte opp NorAlarm fra Lyse i 2016, og Tore har i de siste årene hatt ansvar for Borettslag og sameier. 1. oktober 2017 ble Sunde Alarm stiftet som lokal partner av Verisure og har i dag ca 8500 privat og bedriftskunder på vestlandet.

Tore Sunde er en norsk forretningsmann og gründer, og grunnleggeren av alarmselskapet Sunde Alarm AS. Selskapet tilbyr sikkerhetstjenester og -løsninger som omfatter bolig- og næringsalarmer, kameraovervåkning, adgangskontroll og brannalarmsystemer. Tore Sunde har vært en sentral person i utviklingen av sikkerhetsbransjen i Norge, og har bidratt til å øke bevisstheten om behovet for sikkerhet og beskyttelse i hjemmet og på arbeidsplassen.boligalarm stavanger