Adgangskontroll

Adgangskontroll og kodelåser

Enklere og mer behagelig hverdag med SmartLock

Slipp inn håndverkeren eller ta imot det nye kjøleskapet, selv om du ikke er hjemme.

Se hvem som låser opp hjemme mens du er på jobben. Med en SmartLock låsmodul til den elektroniske boliglåsen, Yale Doorman, får du en litt enklere og mer behagelig hverdag og kontroll over boligen.

Det holder at du monterer én elektronisk boliglås som du oppgraderer med SmartLock for å dra nytte av alle fordelene. Låsen holder høyt sikkerhetsnivå og kobles automatisk til din Verisure boligalarm for flere smarte tilkoblede tjenester.

Vi leverer og installerer Yale og Trioving kodelåser.

 

boligalarm stavanger

Adgangskontroll er en metode for å begrense tilgang til et område eller en bygning ved å godkjenne eller nekte adgang til personer basert på visse kriterier. Det kan være flere måter å implementere adgangskontroll på, men her er en generell beskrivelse av hvordan det kan fungere:

  1. Identifikasjon: Først må en person identifiseres. Dette kan gjøres på forskjellige måter, for eksempel med et adgangskort, en PIN-kode, fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.
  2. Godkjenning: Deretter vil systemet sjekke om personen har tillatelse til å få tilgang til det ønskede området eller bygningen. Dette kan være basert på informasjon som er lagret i en database, som for eksempel om personen er ansatt eller har spesielle tillatelser.
  3. Tilgang: Hvis personen blir godkjent, vil systemet åpne døren eller porten, eller gi annen tilgang til området. Hvis personen ikke blir godkjent, vil systemet nekte tilgang og gi en alarm eller varsling til sikkerhetspersonalet.

Adgangskontrollsystemer kan også være integrert med andre sikkerhetssystemer, som overvåkingskameraer eller alarmsystemer. Dette kan gi ytterligere sikkerhet og kontroll over tilgangen til bygningen eller området.

 

boligalarm stavanger

Yale Doorman er en smart dørlås som har flere fordeler:

  1. Praktisk: Yale Doorman lar deg låse opp og låse døren ved hjelp av en app på din smarttelefon, en brikke, en kode eller en fjernkontroll. Dette gjør det enkelt og praktisk å kontrollere adgang til hjemmet ditt uten å måtte bruke en nøkkel.
  2. Sikkerhet: Yale Doorman er en svært sikker dørlås, med en rekke forskjellige sikkerhetsfunksjoner som gjør det vanskelig for uvedkommende å bryte seg inn i hjemmet ditt. Blant annet har den en alarmfunksjon som går av hvis noen prøver å bryte seg inn.
  3. Tilpasningsdyktig: Yale Doorman er tilpasningsdyktig og kan installeres på de fleste typer dører. Det er også mulig å velge mellom flere forskjellige farger og stiler, slik at låsen kan matche hjemmets design og innredning.
  4. Fjernkontroll: Yale Doorman lar deg fjernstyre adgang til hjemmet ditt ved hjelp av en fjernkontroll eller via en app på din smarttelefon. Dette gjør det mulig å gi adgang til hjemmet til familiemedlemmer, venner eller håndverkere selv om du ikke er hjemme.
  5. Energisparende: Yale Doorman har en batterilevetid på opptil ett år, noe som gjør den svært energieffektiv og miljøvennlig.
  6. Brukervennlig: Yale Doorman er enkel å bruke og kan betjenes av både voksne og barn. Med flere forskjellige adgangsmetoder å velge mellom, kan hver person i husstanden finne en metode som fungerer best for dem.
  7. Smart hjem: Yale Doorman kan integreres med andre smarte hjem-teknologier, som for eksempel lys og termostat, og kan gi deg full kontroll over hjemmets sikkerhet og komfort fra en enkelt app.

Disse er noen av fordelene med Yale Doorman, og det er grunnen til at den har blitt en populær dørlås blant mange mennesker som ønsker å øke sikkerheten og bekvemmeligheten i hjemmet sitt.

Klikk her for å bestille!